Avaliações de Warung Anisah Breukelen

Avaliações recentes

4.0
Roy van der Meyde
20 agosto 2022

Voor 5 personen diverse gerechten besteld. Het is niet alleen erg smakelijk met duidelijke verschillende soorten kruiden, maar het is ook nog een meer dan genoeg. We hebben genoten.

Chris
2 agosto 2022

Ik zou graag een review schrijven, maar bij aankomst was het restaurant gesloten. Volgens de website was het restaurant gewoon open. Nog geprobeerd te bellen, maar ook geen succes. Volgende keer beter hoop ik, want ben wel heel benieuwd.

Edith
1 agosto 2022

Pastei was op bij ophalen bestelling. Vervanging niet lekker. Bami portie 15 euro was heel erg weinig.

Cees Bos
19 junho 2022

Het eten is heerlijk maar als je uit eten gaat dan is er te weinig privasie , misschien meer afzonderen , verder top

Breukelaar
27 maio 2022
Michael
1 maio 2022
Adm
29 abril 2022

Het was weer lekker

Jacqueline
15 abril 2022

Het was onze eerste keer bij Warung Anisah. We bestelden gado gado met saté. We vonden het eten heerlijk, alleen voor een gado gado hadden we relatief meer groente verwacht. En de sate zat overal overheen, was lekker, maar eigenlijk daardoor te overheersend. De portie grootte was perfect, okay het smaakte naar meer, maar dit was een goede portie grootte. Een volgende keer zal ik liever niet online bestellen maar naar de winkel komen en vragen om relatief meer groente en de satesaus apart. Verder mmmjummie en zeker voor herhaling vatbaar!! Vriendelijke groet, Jacqueline

Max
14 abril 2022
patricia
15 fevereiro 2022

heerlijk eten

Chantal
15 janeiro 2022

👌🏼

Ruud Gosse
14 janeiro 2022

Prijs/kwaliteit vind ik niet helemaal goed. De kwaliteit is redelijk goed, de hoeveelheid, in verhouding met toko's in andere plaatsen, aan de matige ruime kant.

Coco
9 janeiro 2022

Heerlijk gegeten 5x nasi ramas besteld en gehaald, was stipt op tijd klaar Super aanrader

Lang
7 janeiro 2022
Hicham
4 janeiro 2022

Voor het eerst besteld en het eten was heerlijk. We gaan daar zeker nog een keer bestellen. Vriendelijk personeel en op tijd was het eten klaar om mee te nemen. Porties waren wel wat klein. Hou daar rekening mee.

Kees
21 dezembro 2021

Heeelijk!

Erik
16 dezembro 2021

Eten prima, maar portie te klein.

liesbeth
15 dezembro 2021

Fantastisch eten! De hele groep heeft genoten! Alles proefde vers en het is met liefde gemaakt!

Chantal
11 dezembro 2021

Genoten

Anja
13 novembro 2021

Niet op je website aangeven dat je gesloten bent tot eind van de maand is heel slordig. Je kunt dus gewoon bestellen en staat dan voor een dichte deur. Graag per omgaande mijn geld terug storten.

Monique Benenga
27 outubro 2021

Het eten is altijd keer op keer zaaaalig! Ben dus ook een echte fan van Warung Anisah. Bijzonder aardige mensen die Warung Anisah runnen. Als het eten ietsje goedkoper zou zijn dan zou ik er iedere dag iets gaan halen moet mij nu echt inhouden het niet te doen ;)

Erik
24 outubro 2021

Op de website besteld met bezorging en betaald !!! Gebeld dat er niet bezorgd gaat worden. Onacceptabel . Kon niet komen halen en werd niet opgelost. Zeer onklantvriendelijk behandeld door mevrouw x. Kom er nooit meer. Als jullie zo met jullie klanten omgaan houden jullie er niet veel over. Zag ook op jullie beoordelingen dat het vaker misgaat met bestellen en dat het restaurant dan dicht is. Zeer onbetrouwbaar allemaal.

Nicole
20 outubro 2021

Ik heb eten besteld en betaald om op te halen, maar bij aankomst bleek het restaurant dicht te zijn.

sauerland
17 outubro 2021

bestelling geplaatst op 17/10 en betaald via website bij ophalen bleek de zaak gesloten ivm vakantie

Saskia
16 outubro 2021

Heerlijk gegeten! Prima hoeveelheid en heerlijke smaak. Vooraf besteld via de website en het stond mooi op tijd klaar.

Mo
8 outubro 2021

Online rond 16.00 besteld voor afhalen 17.30 Wederom niets klaar en ook Actie die online staat is niet geldig…. Is nu voor mij de derde keer dat mis gaat, ook al keer helft van bestelde niet erbij gehad

Tonny
27 setembro 2021

Gewoon goed, echter er ging wat mis bij de bestelling,(online) en 10 minuten moeten wachten. Bij thuiskomst bleek er nog iets verkeerd in te zitten.

Jan
26 setembro 2021

Bestelling correct en op afgesproken tijd geleverd. Lekker eten met hoge kwaliteit

Helga Vervoorn
23 setembro 2021

Volgens afspraak stond het eten precies op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten. Fantastische smaken. Chapeau!

Frits Vaas
8 setembro 2021

Het was deze keer zeer slecht. Bij de gado gado ontbraken de gestoomde groente en ei Bij gado gado speciaal maar 2 stokjes sate ipv de 3 die op jullie site staat. Ook daarbij geen groente en ei. Al met al niet gekregen waarvoor ik teveel geld heb betaald. Ook geprobeerd jullie te bellen gisteren, maar wordt gewoon niet opgenomen.

***
3 setembro 2021

Heerlijk!

Harmien
27 agosto 2021

Gewoon erg lekker. Goede service, en erg aardige eigenaars.

ad
21 agosto 2021
Jan
20 agosto 2021

Lekkere gerechten. Alleen aan de Indonesische gehaktballetjes zat weinig smaak. De rendang, boontje en telor waren lekker van smaak.

Natasja
21 julho 2021

Super lekker , precies klaar op afgesproken tijd, goed warm

Gonia
21 julho 2021

Heerlijk indisch eten!

Henk Griffioen
5 julho 2021

Prima, zeer smakelijk.

Anne
28 junho 2021
Hans
21 junho 2021

Erg goede kwaliteit tegen een goede prijs

SP
20 junho 2021

Helemaal goed!

Joël
28 maio 2021

Heerlijk gegeten! Een aanrader.

P. Veldt
9 maio 2021

Eten was heerlijk en lekker mals.

Merkies
1 maio 2021

Wij hebben er met zijn allen heerlijk van genoten!

Mp
27 abril 2021

Jammer als je online besteld dat het eten niet klaargemaakt is en de vegetarische loempia niet gemaakt zijn, en niet mogelijk. Eten wel lekker!

Eric
11 abril 2021

Nasi kuning en gado gado besteld. De bestelling stond klaar en helemaal compleet. de smaak was ook erg goed. Vond de porties wat aan de krappe kant en jammer dat de rijst onder de groenten en het vlees verstopt zat waardoor het erg nat was en de smaak van de kuning wat verloren ging. Al met al wel voor herhaling vatbaar.

sauerland
24 março 2021
Tom
27 fevereiro 2021

Het was weer top !

Tom
21 fevereiro 2021

Weer uitstekende gerechten afgehaald. Vol van smaak en ruim voldoende.

Simon
6 fevereiro 2021

Kwaliteit is ok alleen nogal duur voor wat je krijgt

Tessa
2 fevereiro 2021

Heel goed gegeten! Zou het aan iedereen aanraden

Raymond
29 janeiro 2021

Heerlijk eten. Bestelling lag op tijd klaar. Niet goedkoop, maar kwaliteit is top.

Anoniem
9 janeiro 2021

Was weer erg lekker

Anne
24 dezembro 2020

Heerlijk gegeten

Anoniem
24 dezembro 2020
Adm
16 dezembro 2020

Het was weer erg lekker

Moniek van Brout bv
24 novembro 2020

Graag kom ik met jullie in contact.. gisteren heb ik bij jullie eten besteld met bezorging om 17.30 maar helaas hebben wij door bij jullie langs te gaan moeten constateren dat jullie gesloten waren.. op jullie website staat dat jullie op maandag bezorgen dus hierin zijn jullie in gebreke.. ik heb via iDeal betaald en zie graag per ommegaande dat dit bedrag in volledigheid terug gestort gaat worden.. wat me het meest betreurd is dat jullie geen contact hebben opgenomen vandaag want dit moeten jullie ook niet onopgemerkt hebben. Ik zie graag een reactie op moniek@brout.nl en krijg graag morgen een telefoontje om te kijken hoe we dit kunnen oplossen.

M.a.
13 novembro 2020

Wij hadden het rundvlees menu en het kip menu. Het kip menu was verrukkelijk! Wij vonden het rundvlees net niet mals genoeg maar de smaak was heerlijk. De lemper en vega loempia's zijn ook echt een aanraden.

Anne
30 outubro 2020

Geweldig lekker!

Els Streng
18 outubro 2020

Het is voor ons de eerste keer en ons heel goed bevallen.

Noord
2 agosto 2020
Arthur
29 junho 2020

Prima verzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John de Rijk
16 junho 2020

Eten was erg lekker, alleen zat de bami er niet bij!

Dagmar
16 junho 2020

Lekker eten en op tijd!

Pauline
15 junho 2020
Sander
15 junho 2020

Andermaal heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
31 maio 2020

Heerlijk gegeten en bezorging ook perfect:)!

Indiaan
31 maio 2020

Goedede bezorging erg vvriendelijk eten heerlijk

Agnes
25 maio 2020

bestelling was mooi op tijd klaar en is goed afgeleverd, het eten was heerlijk

Marten
22 maio 2020

Wij houden heel erg van de Indonesische keuken. In Maarssen is er wel een mogelijkheid, maar de kwaliteit aldaar is de laatste jaren wat teruggelopen. Om die reden zijn we gaan zoeken in de omgeving van Maarssen. En Warung Anisah in Breukelen ontdekt. Deze mensen leveren heerlijk eten tegen een mooie prijs. We hebben in de afgelopen weken al drie keer iets gehaald. En elke keer is het eten lekker. Smaakt naar meer!

Anneke
18 maio 2020

Heerlijk eten, aardige mensen. Keurig op tijd.

Ineke
9 maio 2020

Ik mis mijn nota

René
8 maio 2020

Het was erg lekker het is een aanrader.

Marielle
4 maio 2020

Eerste keer voor ons, maar zeker niet de laatste. Het eten is fantantastisch in smaak en varieteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Freek Hillebrand
29 abril 2020

Prima maaltijd met veel keuze mogelijkheden. Toelichting van de deelgerechten bij bestellen zou gewenst zijn om dat die veelal onbekend zijn.

Brinkman
27 abril 2020

Het eten was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd. We gaan dit zeker vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Walter van Tiel
25 abril 2020

Vurrukkuluk en het afhalen gaat vlot en gezellig.

Roy Clarenbach
24 abril 2020

Het was zalig! Ik ben zelf een Indo. Ik ga hier nu heel vaak naar toe. Terima kssi kembali, 💖🌴🍀👌🌞