Beoordelingen van Warung Anisah Breukelen

Recente recensies van Warung Anisah Breukelen

5 sterren na 10 reviews

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was mooi op tijd klaar en is goed afgeleverd, het eten was heerlijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij houden heel erg van de Indonesische keuken. In Maarssen is er wel een mogelijkheid, maar de kwaliteit aldaar is de laatste jaren wat teruggelopen. Om die reden zijn we gaan zoeken in de omgeving van Maarssen. En Warung Anisah in Breukelen ontdekt. Deze mensen leveren heerlijk eten tegen een mooie prijs. We hebben in de afgelopen weken al drie keer iets gehaald. En elke keer is het eten lekker. Smaakt naar meer!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, aardige mensen. Keurig op tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis mijn nota

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker het is een aanrader.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer voor ons, maar zeker niet de laatste. Het eten is fantantastisch in smaak en varieteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd met veel keuze mogelijkheden. Toelichting van de deelgerechten bij bestellen zou gewenst zijn om dat die veelal onbekend zijn.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd. We gaan dit zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vurrukkuluk en het afhalen gaat vlot en gezellig.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zalig! Ik ben zelf een Indo. Ik ga hier nu heel vaak naar toe. Terima kssi kembali, ๐Ÿ’–๐ŸŒด๐Ÿ€๐Ÿ‘Œ๐ŸŒž