Beoordelingen van Warung Anisah Breukelen

Recente recensies van Warung Anisah Breukelen

5 sterren na 26 reviews

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag kom ik met jullie in contact.. gisteren heb ik bij jullie eten besteld met bezorging om 17.30 maar helaas hebben wij door bij jullie langs te gaan moeten constateren dat jullie gesloten waren.. op jullie website staat dat jullie op maandag bezorgen dus hierin zijn jullie in gebreke.. ik heb via iDeal betaald en zie graag per ommegaande dat dit bedrag in volledigheid terug gestort gaat worden.. wat me het meest betreurd is dat jullie geen contact hebben opgenomen vandaag want dit moeten jullie ook niet onopgemerkt hebben. Ik zie graag een reactie op moniek@brout.nl en krijg graag morgen een telefoontje om te kijken hoe we dit kunnen oplossen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het rundvlees menu en het kip menu. Het kip menu was verrukkelijk! Wij vonden het rundvlees net niet mals genoeg maar de smaak was heerlijk. De lemper en vega loempia's zijn ook echt een aanraden.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is voor ons de eerste keer en ons heel goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, alleen zat de bami er niet bij!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Andermaal heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging ook perfect:)!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedede bezorging erg vvriendelijk eten heerlijk

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling was mooi op tijd klaar en is goed afgeleverd, het eten was heerlijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij houden heel erg van de Indonesische keuken. In Maarssen is er wel een mogelijkheid, maar de kwaliteit aldaar is de laatste jaren wat teruggelopen. Om die reden zijn we gaan zoeken in de omgeving van Maarssen. En Warung Anisah in Breukelen ontdekt. Deze mensen leveren heerlijk eten tegen een mooie prijs. We hebben in de afgelopen weken al drie keer iets gehaald. En elke keer is het eten lekker. Smaakt naar meer!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, aardige mensen. Keurig op tijd.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis mijn nota

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker het is een aanrader.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer voor ons, maar zeker niet de laatste. Het eten is fantantastisch in smaak en varieteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd met veel keuze mogelijkheden. Toelichting van de deelgerechten bij bestellen zou gewenst zijn om dat die veelal onbekend zijn.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd mooi op tijd bezorgd. We gaan dit zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vurrukkuluk en het afhalen gaat vlot en gezellig.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zalig! Ik ben zelf een Indo. Ik ga hier nu heel vaak naar toe. Terima kssi kembali, ๐Ÿ’–๐ŸŒด๐Ÿ€๐Ÿ‘Œ๐ŸŒž